Διαγωνισμός: Τα πιό όμορφα πόδια

Διαγωνισμός: Τα πιό όμορφα πόδια

Μεγάλη ποικιλία σε εσώρουχα από micromodal και βαμβάκι. Καλσόν αντιγήρανσης emana® με τουρμαλίνη. Κολάν κατά της κυτταρίτιδας και κολάν micromodal.

Πληροφορίες για το emana

Τι ειναι το  Emana® ?

Το Emana® είναι ένα έξυπνο νήμα βασισμένο σε πολυαμίδη-66 με ενσωματωμένους βιοενεργούς κρυστάλλους. Οι βιοκρύσταλλοι ενεργοποιούνται απο την θερμότητα που εκπέμπει το σώμα και την επιστρέφουν με την μορφή ‘Απω Υπερύθρων’.

Το Emana®  βελτιώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και το κυτταρικό μεταβολισμό.

Πώς λειτουργεί το Emana® ?

Το  νήμα Emana® κατά την επαφή του με το σώμα απορροφά μία ποσότητα των υπέρυθρων κυμάτων που εκπέμπονται από το ανθρώπινο σώμα με τη μορφή θερμότητας, επανεκπέμποντάς την πίσω σαν ‘Απω Υπέρυθρες’ (γνωστες ως F.I.R. – Far Infrared Rays).
Αυτή η ευεργετική ενέργεια που επανεκπέμπεται στο ανθρώπινο σώμα έχει ως αποτέλεσμα την διέγερση και τόνωσή του. Διεισδύει στο δέρμα, επιταχύνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και το μεταβολισμό των κυτταρων, μειώνει την κυτταρίτιδα, βοηθάει στην αναζωογόνηση του δέρματος ώστε να δείχνει νεώτερο και μειώνει την μυϊκή κόπωση.

Τι είναι οι ‘Απω Υπέρυθρες Ακτίνες F.I.R. (Far Infrared Rays)?

Είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα, αόρατα στο γυμνό μάτι που χαρακτηρίζονται από χαμηλή ενέργεια και χαμηλό συντελεστή διείσδυσης, και δεν προκαλούν ζημίες στους βιολογικούς ιστούς. Οι Απω Υπέρυθρες διεγείρουν το ανθρώπινο σώμα αλληλεπιδρώντας, μεταξύ άλλων και με τα μόρια του νερού που αντιπροσωπεύουν το 70% της σωματικής μάζας.

Απω Υπέρυθρες είναι το ευεργετικό τμήμα της ακτινοβολίας του ηλίου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Emana® ?

Η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και ο κυτταρικός μεταβολισμός είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Emana®. Αυτά προσφέρουν στη συνέχεια τα εξής σημαντικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Στην Ομορφιά:  Βελτίωνεται η σύνθεση του κολλαγόνου και αυξάνεται η ελαστικότητα και η απαλότητα της επιδερμίδας, που γίνεται πιο υγιής και νεανική. Η κυτταρίτιδα μειώνεται σημαντικά.

Στα αθλήματα: Το Emana βελτιώνει τις επιδόσεις στην προπόνηση η την άσκηση μειώνοντας την συσσώρευση του γαλακτικού οξέως το οποίο και κατανέμει ομοιόμορφα.

Είναι διαπιστευμένα κλινικά αυτά τα οφέλη;

Από το ξεκίνημα της έρευνας για την παραγωγή του Emana®  έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες κλινικές δοκιμές, σε παγκοσμίως αναγνωρισμένα ανεξάρτητα εργαστήρια με ιατρική παρακολούθηση, διασφάλιση των αποτελεσμάτων βάσει αναγνωρισμένων επιστημονικών πρωτοκόλλων, καθώς και αυστηρή στατιστική επεξεργασία των δεδομένων.

Τι συστήνετε στους χρήστες, για καλύτερα αποτελέσματα;

Για να επωφεληθείτε από την μέγιστη απόδοση του Emana® πρέπει να το φοράτε για τουλάχιστον 6 συνεχείς ώρες την ημέρα για 60 ημέρες. Μπορείτε να το φορέσετε κάτω απο οποιοδήποτε άλλο ρούχο στην εργασία σας, στο γυμναστήριο ή σε οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα ή περίσταση.

Είναι το Emana®  μοναδικό?

ΝΑΙ. Το Emana® είναι το μοναδικό νήμα που βασίζεται στην εξελιγμένη πολυαμίδη 66 που εμπεριέχει βιοενεργούς κρυστάλλους στο DNA της.

Εξασφαλιζει πλεονεκτήματα σε σχέση με αντιστοιχα προιόντα :

Αντοχή: Οι βιοενεργές του ιδιότητές παραμένουν αμετάβλητες ακόμα και μετά από επανειλημμένα πλυσίματα – παραπάνω από το μέσο όρο ζωής του υφάσματος.

Σταθερότητα χρώματος: Δεν χρησιμοποιούνται χρωστικά συστατικά, δεν ξεβάφει και το Emana® προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων.

Άνεση και εύκολη φροντίδα: Λόγω της σύνθεσης του, το Emana®  προσφέρει άνεση. Εχει την υφή και όψη ενός κλασικού μεταξωτού καλσόν και παράλληλα οι μικροίνες του με την  ευεργετική δράση φροντίζουν την ομορφιά του δέρματος και του σώματος.

Δεν είναι αλλεργικό: Το Emana® πληρεί 100% τα στάνταρ της Oeko-tex (διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός εξειδικευμένος σε έλεγχο νημάτων) η οποία εγγυάται ότι δεν εμπεριέχει καμία ουσία που μπορεί να βλάψει το σώμα.

Φιλικό στο περιβάλλον: Τα προϊόντα Emana® πλένονται εύκολα, στεγνώνουν γρήγορα και δεν χρειάζονται σιδέρωμα. Κατά την διάρκεια της κατασκευής του Emana® χρησιμοποιούνται ανακυκλώσιμα υλικά.

Υπάρχει άλλο νήμα με ίδιες ιδιότητες σαν το Emana® ?

Οχι. Το Emana® είναι τεχνολογία κατοχυρωμένη από την Rhodia που εξασφαλίζει αποτελέσματα χωρίς την ανάγκη επιφανειακής επικάλυψης όπως κάνουν τα κοινά καλσόν η ρούχα νανοτεχνολογίας.

Το Emana® είναι μοναδική καινοτομία στα υφάσματα.

Υπάρχουν παρενέργειες από την χρήση του emana® ?

Οχι. Παρόλα αυτά, επειδή δεν έχουν γίνει κλινικές μελέτες για την χρήση του emana κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η την χρήση του σε ανοιχτές πληγές, συνιστούμε να μην χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η τεχνολογία Emana®  προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας?

Απολύτως. Το νήμα και η τεχνολογία Emana® είναι διεθνώς κατοχυρωμένο από την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία Rhodia. Το Emana®  προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα όπως  η μείωση της κυτταρίτιδας και η μείωση της κόπωσης των μυών.